Google agenda

Google heeft met zijn apps een hele resem online toepassingen voor iedereen beschikbaar gemaakt.
In een school kunnen die goe dvan pas komen: plannen met elektronische agenda’s, samenwerken met documenten, sites maken,….

Google Agenda

De agenda van google is een online agenda die overzichtelijk meerdere agenda’s kan weergeven. Even de argumenten van Google zelf om met Google agenda aan de slag te gaan.

1. Je afspraken met anderen delen

Laat je agenda aan collega’s, familie en vrienden zien en bekijk agenda-items die anderen met je hebben gedeeld. Als je weet wanneer iedereen vrij is of bezet, is de planning een fluitje van een cent.

2. Je agenda gebruiken terwijl je onderweg bent

Met synchronisatie in twee richtingen op de ingebouwde agenda in je mobiele telefoon of een mobiele versie van Google Agenda voor kleine schermen kun je je agenda openen terwijl je niet achter je bureau zit.

3. Nooit meer een afspraak van een ander vergeten

Aanpasbare herinneringen waarmee je op schema blijft. Je kunt er voor kiezen per e-mail op de hoogte te worden gebracht of via een SMS op je mobiele telefoon.

4. Uitnodigingen versturen en rsvp’s volgen

Nodig anderen uit voor afspraken in je agenda. Gasten kunnen via e-mail of via Google Agenda op je afspraken reageren.

5. Synchroniseren met je bureaubladtoepassingen

Je agenda openen waar en wanneer je maar wilt door afspraken te synchroniseren met Microsoft Outlook, Apple iCal en Mozilla Sunbird.

6. Offline werken

Weten waar je bent, ook al heb je geen toegang tot internet. Met offline toegang kun je overal een alleen-lezen-versie van je agenda bekijken.

7. Gratis

Google heeft een goede handleiding online gezet om je volledig verder te helpen:  hulp voor Google Agenda 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet.